Line Gudahl

Foto: Studio Settem

Vi er alltid i bevegelse(.net).

Essensen i det jeg jobber med (siden 1996) er avspenning, pust og bevegelse, etter hvert langsomme bevegelser og dyp avspenning / indre reiser. Det fører til at vi raskt beveger oss inn til kjernen, inn til stillheten.

Det som i første omgang virker som stillhet, er en rik indre verden, der vi virkelig kan utforske oss selv. Hvem er vi egentlig bak de gamle minnene, bak frykt og sorg, bak alt tankesurret. Jeg ønsker å lede de som oppsøker meg innenfor det som kan føles tungt og inn i den lysere og lettere verdenen. Det tunge trenger aksept og kjærlighet, og da kan det etter hvert løse seg opp i det lette og kjærlighetsfulle.

Vi er i et bevissthetsskifte fra det tunge til det lette.

Vi vet ofte veldig mye fordi vi har hørt det eller lest det. Jeg tror at selve overgangen inn til den lysere og lettere måten å leve på skjer gjennom kroppen. Vi integrerer det vi vet inn i kroppen. Noe som kan gi en bevegelig og god kropp og kanskje et lysere sinn.

Min første utdannelse var innen IT, og jeg jobbet 10 år med dataprogrammering. I 1994 startet jeg på massasjekurs og gjorde etter hvert store endringer i livet - og trodde jeg var fri.

Det var starten på 25 år der jeg konstant har gått på kurs og diverse utdannelser. Jeg har reist til England, Frankrike, Sverige, Bahamas og Thailand – for å lære, forstå og utvikle meg som menneske. Kurs og utdannelser innen massasje, yoga, healing, meditasjon og regresjonsterapi. Det ble også en bachelor i pedagogikk og medisin.

Kurs, utdannelser, forbund

Jeg er medlem av Det Norske Healerforbundet.

Bachelor i pedagogikk og medisin.

Yoga

Sivananda Yoga Vedanta (500 (+) timer), England, Frankrike, Bahamas.

iRest Yoga Nidra (kurs 1 og 2, pluss 2 retreat) Frankrike, England og Bahamas). Dette er en form for dyp avspenning, co-meditasjon og healing som bl.a. brukes av det amerikanske forsvaret for PTSD. Det er forsket mye på iRest-metoden i USA.

Massasje

Verksted for Helhetsmassasje (2 år)

Thai Yogamassasje, 3x10 dagers kurs med retreat i Lommedalen, Sverige og Thailand

Regresjonsterapi

Utdannelse som regresjonsterapeut (1 år) med videreutdannelse i Livet mellom livene. Regresjonsakademiet.

Healing

Universell Hvit Tids Healing, Kurs 1-4, lærer for kurs 1. Deltok i tillegg på flere kurs over flere år som omhandler oss som sjel, hvor vi kommer fra, livet i universet og starten på det hele.

Spirituell utviklingsgruppe

4 års spirituell utviklingsgruppe.


Ta kontakt

Ta kontakt om du ønsker min hjelp på en eller annen måte. Du er velkommen om du trenger en dyp indre hvile, eller om du ønsker hjelp i din reise innover i deg selv.


Erfaring

I alle disse årene har jeg på forskjellige måter delt det jeg synes er så fint med oss mennesker. Vi er en del av universet, som er uendelig stort utover, men det er like uendelig stort innover i oss.

Høsten 2018 gjorde jeg et nytt stort skifte der jeg tar PAUSE. Pause fra hele tiden å gå på kurs for å lære mer. Det viktigste nå er å integrere all min erfaring.

Det resulterte i boka: når tung blir lett.


Hvor og hva jeg har jobbet med

Nå, når jeg har flyttet tilbake til Brumunddal og starter på nytt her, er det moro for meg å mimre tilbake til alle de forskjellige jobbene jeg har hatt siden 1996. Da sluttet jeg min "vanlige" jobb som systemkonsulent (dataprogrammering) og startet å jobbe med Helhetsmassasje.

Jeg lister opp det jeg husker her:

Helhetsmassasje i Oslo, en liten tur innom Brumunddal, så Stathelle/Grenland.

Gruppe i Fri dans og Bevegelse.

Yoga på Rjukan, der startet det.

Yoga rundt omkring i Grenland, klubbhus, grendehus, Låven i Langesund, Psykomotorisk senter i Porsgrunn, hos OSS, eget yogastudio på Osebakken i Porsgrunn.

Fredtun i Kragerø/Stabbestad. Der gjorde vi mye forskjellig: Dagskurs, en-til-en-retreat, små yogagrupper, co-meditasjon og yogamassasje.

Yoga hos Frisk Bris i Bamble Kommune, ca. 10 år.

Yoga for de ansatte i Porsgrunn Kommune, først helgekurs noen ganger i året, så hver uke, ca. 10 år.

Yoga for de ansatte i forskjellige bedrifter.

Det har blitt aller mest grupper, men jeg har også jobbet en-til-en med Helhetsmassasje og Yogamassasje, Regresjonsterapi, Universell Hvit Tids Healing og til slutt ble det co-meditasjon (iRest).

Det ble Yoga og Akupunktur ukesturer til Kroatia, langhelger med yoga og vegetarmat på Svanstul/Skien.

Helgekurs i yoga i Grenland, Rjukan og Brumunddal.

Grupper i healing og regresjonsterapi.


Og nå: Brumunddal

Yoga i gruppe

Yoga 1-1

Yogamassasje

Lag din egen gruppe

Alt med fokus på dyp indre HVILE.

Hvem er du egentlig, dypt inni deg?


Oversikt over det jeg tilbyrdet eneste jeg ønsker

er å være

meg

uten krav

bare være

den jeg

ER