yogamassasje 

 
 

 

Litt om bakgrunnen til Thai Yoga Massasje

Thai Yoga Massasje stammer fra de flere tusen år gamle tradisjonene i Thailand, India og Kina. Når kroppen er frisk strømmer livsenergien balansert gjennom kroppen. Ved ubalanser i kroppen på det fysiske eller psykiske planet, blir det også ubalanse eller stagnasjon i livsenergien.

Massøren jobber med kroppen fysisk ved å legge trykk/press langs kroppens energilinjer. Vi rører på leddene og legger kroppen i enkle yogastillinger for å tøye muskler og sener. Alt for å påvirke livsenergien til å flyte bedre. Massøren jobber med den universelle kjærlighetsenergien, en ubetinget kraft som finnes i alt som er.

Opprinnelig ble Thai Yogamassasje utført i templene som en spirituell praksis nært knyttet til Buddhismen. En fysisk utførelse av Metta – universell kjærlighet. Massasjen utføres på en meditativ måte med full oppmerksomhet og tilstedeværelse. I forhold til klassisk massasje som fokuserer på den fysiske kroppen, fokuserer Thai Yoga Massasje på energikroppen.

 

 
 

Ca 90 min, kr 750

Denne massasjen foregår på gulvet, og du har på deg løse og ledige klær. Vi trykker på energilinjer. Vi beveger leddene og strekker kroppen forsiktig i forskjellige yogastillinger. Du vil antageligvis føle deg god og avslappet etterpå. Massasjen åpner energibaner i kroppen. Fin for alle for å få en løsere og mer ledig kropp.