yoga - meditasjon - avspenning - pust - energi

 
  Yoga er en vei inn til hjertet

Last ned eller hør på

Se her


Praktisk info ang. påmelding:

Du melder deg på via sms eller e-post. Meld deg på den gruppen som passer best. Prisen er for en gang per uke, oftest 14 eller 15 ganger i en sesong. Du betaler for hele sesongen, og det er opp til deg om du vil bruke tilbudet og komme hele eller deler av sesongen.

Hvis du er syk, må jobbe, er bortreist eller ikke kan komme en uke, kan du ta igjen timen en annen dag/klokkeslett innenfor samme kursperiode.

Avspenning

En sentral del av yoga er avspenning.
Avspenning  balanserer kropp, sinn, sjel og åpner for det som er større enn oss - universet, den universelle kjærlighetskraften - og lar den bli en del av oss. Uansett hva vi har opplevd i livet, har vi et godt sted inni oss. Dette stedet kan gradvis utvide seg slik at du kan være den du egentlig ER.Øvelsene kan tilpasses
Hver enkelt yogastilling kan gjøres på mange måter, og jeg prøver så godt jeg kan å tilpasse øvelsene til de som kommer.

Yoga er for ALLE
Alle kan gjøre yoga, fordi yoga er så stort område. Om du ikke kan gjøre så mye fysisk, kan du jobbe med pust og avspenning. Da passer kanskje yoga nidra bedre for deg.

 


  YOGA dropin fra 23. mai:
(Send melding og si fra om du kommer)


Tirsdag kl. 10:00-11:30
Tirsdag kl. 19:15-20:45

Kr 200 pr. gang.


YOGA timeplan høsten 2017 - Osebakken


Nå er det tid for forandring. Etter 14 år med Sivananda Yoga og en gradvis forandring, vil timene se annerledes ut fra høsten.

Alle timene blir i samme nye stil, men selvfølgelig tilpasset dere som kommer på timene. Utgangspunktet er RO og tilstedeværelse. Alle timene er åpne for alle.

Det blir fysiske øvelser som både strekker og styrker.

Det blir pusteøvelser.

Det blir dyp avspenning med elementer fra yoga nidra.

Det blir forskjellige energiøvelser der vi kjenner innover, jobber med chakraene, farger, og noen veldig rolige øvelser for å få en større følelse med at vi er mer enn det fysiske.

Opp gjennom årene har jeg gått på mange forskjellige kurs/utdannelser, og det er de øvelsene jeg ønsker å dele med dere.

Send sms eller e-post for påmelding


Timeplanen for høsten 2017:

Mandag kl. 18:30-20:00

Tirsdag kl. 10:00-11:30
Tirsdag kl. 17:30-19:00
Tirsdag kl. 19:15-20:45

Onsdag kl. 18:30-20:00

Torsdag kl. 10:00-11:30
Torsdag kl. 18:30-20:00

Pris for en sesong en gang pr uke: kr 2200

Starter 21. august 2017 og 15 uker


Ellers har jeg faste timer hos Frisk Bris i Bamble Kommune og de ansatte i Porsgrunn Kommune (ta kontakt med Leikny Claudiussen). Ta gjerne kontakt hvis din bedrift eller forening ønsker yoga/avspenning.
YOGA


Avspenning
Pust
Styrke
Bevegelighet
Forberedelse til meditasjon

Være til stede her og nå
Bli kjent med kroppen
Lytte til kroppen

Ønske hele deg velkommen
Observere
Føle

Farger
Livsenergi
Indre lys
Stillhet
Indre fred og ro

Bare være
Vi er en del av alt som er