bevegelse.net / linegudahl.no

 
Er kjent for å sitte litt rart...

Litt om meg

Jeg gjorde helomvending i livet mitt i 1996, og har siden den gangen jobbet med massasje, yoga, healing, regresjonsterapi og yogamassasje.

Jeg er stolt av at jeg den gangen klarte å følge hjertet mitt og hoppe av en trygg jobb med god inntekt - til en ukjent og ny tilværelse.

Jeg kjente det så sterkt inni meg at det var noe annet jeg skulle gjøre, men hva? Jeg startet det hele med å skrive en liste over det jeg ønsket å gjøre. Så gikk jeg på en av de første alternativmessene i Oslo, stoppet ved en stand, leste i brosjyren, og der fant jeg hele min liste over det jeg ønsket å gjøre. Tårene rant, og uka etter kunne jeg gå inn i kursrommet til Verksted for Helhetsmassasje.

Det var som å komme inn i en ny verden. Det lå puter i en ring på gulvet. I midten var det lys, blomster og røkelse. Alt var forskjellige fra den verden jeg hadde vært i.

Endelig følte jeg meg hjemme.

Siden det har jeg hele tiden gått på de kursene jeg har blitt ført til, og jobbet der jeg har blitt ledet til å jobbe. Jeg har hele tiden fulgt hjertet mitt, og jeg har lært at når jeg følger hjertet, så vil alt rundt også ordne seg.

Vi har alle en forbindelse til universet, og universet vil alt godt for alle mennesker. Men universet er lojale mot oss og gir oss det vi ber om. Hvis jeg ber om smerte, får jeg smerte. Hvis jeg av hele mitt hjerte ber om noe godt, så får jeg noe godt. Jeg tror ikke at vi bevisst ber om smerte, men sjelen vår ønsker fra et høyere ståsted å lære hva smerte (fysisk eller psykisk) er.

Sjelen er på jorda for å skaffe seg nye erfaringer. Jeg tror at vi lever mange ganger, og at vi velger forskjellige liv hver gang slik at vi kan oppleve alle aspekter av det å være menneske.

Den jeg er som menneske akkurat nå har altså opparbeidet seg mange erfaringer i mange andre kropper. I den tiden vi lever nå er det mulighet for å åpne oss til alle våre jeg. Ved å bevege meg innover i meg selv, gi slipp på alle de gamle opplevelsene, vil jeg skaffe meg en annen åpning eller hukommelse. Jeg vil huske hvem jeg egentlig er som sjel. Som menneske vil jeg nå kunne åpne meg til alle aspekter av den jeg er som sjel.

Jeg vil åpne meg for den vertikale tiden. Kroppen - jorda - universet. Jeg vil åpne meg for den universelle kjærlighetskraften, og da vil alt godt skje ...
Måtte bare...