Line Gudahl

Velkommen til min verden:)

      

 

Filosofi


Uansett hvor mye vi lærer fra andre, vil det vi lærer ut speile vår egen livsfilosofi. 

Jeg kjenner at jeg hele tiden går mot essensen av det jeg lærer, noe som akkurat nå er:

Uansett hvor mye du har opplevd i livet ditt, har du et sted inni deg som er uberørt og i total kontakt med den universelle kjærlighetskraften.

Dette hellige stedet inni deg kan gradvis utvides og fylle hele deg.

En måte å komme dit på er å lukke øynene, la pusten flyte og observere det som skjer i deg.


Pust og avspenning

Jeg har jobbet med yoga, pust, avspenning, meditasjon, massasje, healing og regresjonsterapi siden 1996 - i grupper og individuelle timer.

Fokus på pust og avspenning er viktige elementer i det jeg jobber med.

 

 


Glede

Ro

Tilstedeværelse





Kurs - utdannelse - medlemskap

Medlem: NFRT - Norsk Forbund for Regresjonsterapi
Medlem: DNH - Det Norske Healerforbundet og det frivillige alternativregisteret i Brønnøysund

 

Gruppe med Sanne Merethe Sjølund - Hjertets søyle, eterisk renselse

iRest Yoga Nidra med James Reeves - Bahamas og England

Tradisjonell Thai Yoga Massasje - Itzhak Helman, Sunshine Network

Regresjonsterapi og Livet mellom livene - Regresjonsakademiet

Universell Hvit Tids Healing, Kurs 1-4, lærer for kurs 1, NET-kursene, Beyond-kursene

Sivananda Yoga, TTC, ATTC, Sadhana Intensive, angst og traumer - i England, Frankrike

Helhetsmassasje, Verksted for Helhetsmassasje

Bachelor i pedagogikk og medisin

IT-utdannelse, og jeg jobbet 10 år som systemkonsulent

 

 

Universell Hvit Tids Healing
Vi kobler oss til en kilde av kjærlighet i universet. Lar denne energien gå gjennom oss og gir den videre. Denne energien er alltid med meg.

Regresjonsterapi
Noen ganger trenger vi å gå til roten av "problemet" for å gjøre endringer der. Vi får ny innsikt i oss selv og forstår hvorfor vi handler som vi gjør, og da er det lettere å gjøre endringer i livet her og nå. Vi jobber også med høye energier i sjeleverden.

Hjertets søyle
Være i linja av her og nå der vi har forbindelse til jorda og universet, gir slipp på fortid og fremtid, balanserer dualiteter, bader i farger, renser hele oss og åpner kanalen mot våre høyere selv og universet.

Yogamassasje
Åpning av kroppens energibaner gjennom trykk, bevegelse og lette tøyinger.

Yoga Nidra
Dyp avspenning der vi jobber oss gjennom alle kroppene våre. Vi balanserer dualiteter. Lar den indre sprudlende gleden komme frem. Det ender ofte i en følelse av å flyte i ett med alt som er.

Yoga
Avspenning, pust, fysiske øvelser, meditasjon, alle aspekter av hven vi er som menneske. Yoga er så mye større enn det som ofte oppleves i en yogatime.

Livet er prosessen!
Leve livet.
Gjøre de endringer som trengs.
Være i hjertet.
Når vi går for mye ned i følelsene, hopper vi gjerne rett opp i hodet og tankene.
Vi renser opp i kroppen, tankene og følelsene.
Vi lever mer og mer i hjertet.

Summen av dette
La det indre lyset
møte
universets lys.


Velkommen!
Hvis noe av det jeg skriver treffer deg, er du velkommen til å ta kontakt.
Kanskje jeg kan hjelpe deg et stykke på din vei.

Litt om meg

Jeg gjorde helomvending i livet mitt i 1996, og har siden den gangen jobbet med massasje, yoga, healing, regresjonsterapi og yogamassasje.

Jeg er stolt av at jeg den gangen klarte å følge hjertet mitt og hoppe av en trygg jobb med god inntekt - til en ukjent og ny tilværelse.

Jeg kjente det så sterkt inni meg at det var noe annet jeg skulle gjøre, men hva? Jeg startet det hele med å skrive en liste over det jeg ønsket å gjøre. Så gikk jeg på en av de første alternativmessene i Oslo, stoppet ved en stand, leste i brosjyren, og der fant jeg hele min liste over det jeg ønsket å gjøre. Tårene rant, og uka etter kunne jeg gå inn i kursrommet til Verksted for Helhetsmassasje.

Det var som å komme inn i en ny verden. Det lå puter i en ring på gulvet. I midten var det lys, blomster og røkelse. Alt var forskjellige fra den verden jeg hadde vært i.

Endelig følte jeg meg hjemme.

Siden det har jeg hele tiden gått på de kursene jeg har blitt ført til, og jobbet der jeg har blitt ledet til å jobbe. Jeg har hele tiden fulgt hjertet mitt, og jeg har lært at når jeg følger hjertet, så vil alt rundt også ordne seg.

Vi har alle en forbindelse til universet, og universet vil alt godt for alle mennesker. Men universet er lojale mot oss og gir oss det vi ber om. Hvis jeg ber om smerte, får jeg smerte. Hvis jeg av hele mitt hjerte ber om noe godt, så får jeg noe godt. Jeg tror ikke at vi bevisst ber om smerte, men sjelen vår ønsker fra et høyere ståsted å lære hva smerte (fysisk eller psykisk) er.

Sjelen er på jorda for å skaffe seg nye erfaringer. Jeg tror at vi lever mange ganger, og at vi velger forskjellige liv hver gang slik at vi kan oppleve alle aspekter av det å være menneske.

Den jeg er som menneske akkurat nå har altså opparbeidet seg mange erfaringer i mange andre kropper. I den tiden vi lever nå er det mulighet for å åpne oss til alle våre jeg. Ved å bevege meg innover i meg selv, gi slipp på alle de gamle opplevelsene, vil jeg skaffe meg en annen åpning eller hukommelse. Jeg vil huske hvem jeg egentlig er som sjel. Som menneske vil jeg nå kunne åpne meg til alle aspekter av den jeg er som sjel.

Jeg vil åpne meg for den vertikale tiden. Kroppen - jorda - universet. Jeg vil åpne meg for den universelle kjærlighetskraften, og da vil alt godt skje ...

 

Og så synes jeg det er moro å se hva kroppen får til...


dividuelle timer