l i n e g u d a h l . n o

Fredtun meditasjon


Du kan bestille time (90 min):

Man, tirs, tors, fre: kl 11 eller 13

Du kan komme alene eller samle en liten gruppe på inntil 4 personer

Sted: Fredtun, Stabbestad

En-til-en: kr 800

2 personer: kr 450 per person

3-4 personer: kr 300 per person


Bestill time


Fredtun er navnet på plassen jeg har flyttet til.

Meditasjon er en tilstand av å bare være - der fortid og fremtid hviler - der det er lyst, godt og fredfullt å være.

Disse timene er veldig åpne, og jeg står til disposisjon med mine erfaringer innen dyp avspenning, gode fysiske øvelser, pust, tilstedeværelse, legge merke til det som skjer i livet, hjelpe til å finne en måte du kan gjøre noe hjemme - for å føle fred og ro i kropp og sjel. Om du ikke har noe spesielt ønske, tar jeg utgangspunkt i en serie øvelser som er en kombinasjon mellom dyp avspenning, veldig langsomme bevegelser og pusten - det å være til stede i kroppen.


Stikkord

- sansene

- pusten

- kroppen

- bevegelsen

- jorda, kroppen, universet

- oppdage, akseptere, transformere

- lys og kjærlighet

- indre fred og ro


Hovedtema

- bevissthetsskiftet

- forskjellen mellom tung og lett

- tung: makt, frykt, stagnasjon, 3D

- lett: glede, kjærlighet, kreativitet, flyt, 5D

- mer og mer av sjelen kommer inn i kroppen


Fredtun-meditasjon

Jeg har undervist yoga og hatt det som hovedjobb i 17 år. Det startet med den tradisjonelle Sivananda Yoga, og endte med en serie øvelser som gjøres veldig langsomt med fokus dypt inn i kroppen. En meditativ time som forener kroppen, pusten og sansene i en langsom bevegelse. Meditasjon i stillhet og meditasjon i bevegelse. Og dyp avspenning.

Jeg har også mange andre utdannelser som du kan lese om her.

Hvem er vi egentlig? Sjeler som trenger en kropp for å utrykke oss? Ja, tror jeg. Jeg tror også at det bare er en liten del av sjelen som får plass i den fysiske kroppen, men at det nå skjer en åpning der større og større deler av sjelen kan utrykke seg gjennom kroppen.

Kanskje vi egentlig er lys som har kommet ned til en planet som kaver rundt i makt og frykt? Kanskje vårt lys kan lyse opp det som føles mørkt og tungt? Kanskje tiden er inne for at det som er tungt kan transformeres over i noe lyst og godt?

Fredtun-meditasjon handler om å gjøre noen gode øvelser for å bygge opp den lyse og lette delen i oss. Ved å kjenne det lette og gode kan det være enklere å gjenkjenne tunge tanker, følelser eller vonde minner. Jeg tror vi har et valg om å være i det lette eller det tunge. Ved å kjenne en lett og flytende følelse i en dyp avspenning / meditasjon, kan vi etter hvert oppdage at vi veksler mellom tung og lett.

Siden samfunnet fortsatt i stor grad er preget av makt og frykt (det tunge), er det veldig fort å havne i den tilstanden. Det skjer uten at vi tenker på det. Derfor er det lurt, synes jeg, å gjøre noen gode øvelser hver dag som hjelper oss inn i den lette og gode flyten.

Du er velkommen til å ta kontakt om du lurer på noe eller har lyst til å komme til en time.

Du kan komme til dine egne private timer, eller du kan samle en liten gruppe på 2-4 personer.

Begge foto på denne siden: Vidar Seigen, i Kroatia.