Line Gudahl

Foto: Studio Settem

Vi er alltid i bevegelse(.net).

Essensen i det jeg jobber med (siden 1996) er avspenning, pust og bevegelse, etter hvert langsomme bevegelser og dyp avspenning / indre reiser. Det fører til at vi raskt beveger oss inn til kjernen, inn til stillheten.

Det som i første omgang virker som stillhet, er en rik indre verden, der vi virkelig kan utforske oss selv. Hvem er vi egentlig bak de gamle minnene, bak frykt og sorg, bak alt tankesurret. Jeg ønsker å lede de som oppsøker meg innenfor det som kan føles tungt og inn i den lysere og lettere verdenen. Det tunge trenger aksept og kjærlighet, og da kan det etter hvert løse seg opp i det lette og kjærlighetsfulle.

Vi er i et bevissthetsskifte fra det tunge til det lette.

Vi vet ofte veldig mye fordi vi har hørt det eller lest det. Jeg tror at selve overgangen inn til den lysere og lettere måten å leve på skjer gjennom kroppen. Vi integrerer det vi vet inn i kroppen. Noe som kan gi en bevegelig og gode kropp og kanskje et lysere sinn.

Min første utdannelse var innen IT, og jeg jobbet 10 år med dataprogrammering. I 1994 startet jeg på massasjekurs og gjorde etter hvert store endringer i livet - og trodde jeg var fri.

Det var starten på 25 år der jeg konstant har gått på kurs og diverse utdannelser. Jeg har reist til England, Frankrike, Sverige, Bahamas og Thailand – for å lære, forstå og utvikle meg som menneske. Kurs og utdannelser innen massasje, yoga, healing, meditasjon og regresjonsterapi. Det ble også en bachelor i pedagogikk og medisin.

Kurs, utdannelser, forbund

Jeg er medlem av Det Norske Healerforbundet.

Bachelor i pedagogikk og medisin.

Yoga

Sivananda Yoga Vedanta (500 (+) timer), England, Frankrike, Bahamas.

iRest Yoga Nidra (1 og 2, pluss retreat) England og Bahamas). Dette er en form for dyp avspenning, meditasjon og healing som bl.a. brukes av det amerikanske forsvaret for PTSD. Det er forsket mye på iRest-metoden i USA.

Massasje

Verksted for Helhetsmassasje (2 år)

Thai Yogamassasje, 3x10 dagers kurs med retreat i Lommedalen, Sverige og Thailand

Regresjonsterapi

Utdannelse som regresjonsterapeut (1 år) med videreutdannelse i Livet mellom livene. Regresjonsakademiet.

Healing

Universell Hvit Tids Healing, Kurs 1-4, lærer for kurs 1. Deltok i tillegg på flere kurs over flere år som omhandler oss som sjel, hvor vi kommer fra, livet i universet og starten på det hele.

Spirituell utviklingsgruppe

4 års spirituell utviklingsgruppe med Sanne M. Sjølund som lærer.


Erfaring

I alle disse årene har jeg på forskjellige måter delt det jeg synes er så fint med oss mennesker. Vi er en del av universet, som er uendelig stort utover, men det er like uendelig stort innover i oss.

Høsten 2018 gjorde jeg et nytt stort skifte der jeg tar PAUSE. Pause fra hele tiden å gå på kurs for å lære mer. Det viktigste nå er å integrere all min erfaring.

Det resulterte i boka: når tung blir lett.


det eneste jeg ønsker

er å være

meg

uten krav

bare være

den jeg

ER