LEVE LYST en til en

Innerst inne er du en vakker og lys sjel

Ca. 90 min kr 780


Velkommen til deg som ønsker å gå i dybden av deg selv.


Åndelig oppvåkning gjennom kroppen.


Vi er i et bevissthetsskifte der vi beveger oss - fra slik vi har trodd vi må ha det - til en lysere og lettere tilværelse. For å gjøre det enkelt liker jeg å kalle det fra tung til lett. Tung er makt og frykt, der vi føler oss fanget i et system som vi tror må være slik. Lett er kjærlighet, det lyse og lette i livet, kreativitet, frihet i sjelen.


For meg handler det om å sette bevisstheten på det lyse og lette i oss. Bygge opp vårt indre lys. Siden vi lever i den verdenen vi lever i, er det lett å bli sugd tilbake til tunge tanker som frykt, hva vil andre si, er jeg god nok, surre, surre, surre... Men det handler også om å akseptere og omfavne det som har vært. Når vi gjør det, kan det skje en transformasjon av det tunge inn i lyset.


Jeg har funnet noen gode metoder som hjelper meg selv å være i det lyse og lette. Gjennom 25 år har jeg gått på mange kurs og utdannelser innen massasje, yoga, healing og regresjonsterapi. Jeg har jobbet mye innover i meg selv, og det har blitt mange tunge stunder innimellom alt det gode jeg opplever når jeg virkelig kjenner at jeg ER LYS. Sjelen min er det høyeste og reneste lyset, akkurat som din sjel er det høyeste og reneste lyset.

Boka når tung blir lett kan være en god hjelp i prosessen. Den kan kjøpes på Osebakken, eller jeg kan sende den til deg i posten.

Vi kan jobbe med kropp og bevegelse, pusten, tankene, indre reiser, dyp avspenning, massasje, endringer du kan gjøre i livet ditt, hvordan du kan sette av tid til deg selv. Det du trenger for å være den du egentlig ER.

Klikk på kontakt her for å finne ut hvordan du kan bestille time eller spørre om det du lurer på.