Line Gudahl Y O G A

pust, bevegelse, avspenning

gå dypere

bevissthetsskiftet

En-til-en på Fredtun

Lever du i fred og harmoni med deg selv?

Trenger du litt hjelp for å være til stede i pusten og kroppen?

Har du smerter i kroppen, eller surrer tankene veldig?


Jeg tar imot kunder en-til-en på Levangsheia i Kragerø kommune.


Fokus: pust, bevegelse, dyp avspenning, gå dypere innover for å oppdage, akseptere og transformere det som skjer i kroppen nå.

Vi kan finne øvelser som du kan gjøre hjemme, og du kommer til timer så ofte du føler for det.

Hvis du ønsker endringer i livet, kan det være fint å gjøre en god øvelse om dagen. Du trenger ikke å bruke lang tid på det hvis du tror at du ikke har tid eller ork, fordi mye handler om å være bevisst i pusten og kroppen gjennom hele dagen - for å få det bedre med deg selv.Pris per gang

Jeg setter av ca. 90 minutter hver gang, og prisen er kr. 800 per gang.Litt mer om meg

Oversikt over utdannelser ol. finnes her.

Jeg har jobbet fulltid med temaene i disse timene siden 1996. Det startet med helhetsmassasje, fortsatte med yoga, som jeg underviste i 17 år innimellom utdannelser og arbeid med regresjonsterapi, healing og yoga nidra.

Jeg har jobbet med meg selv i hele denne perioden, og har høstet mange erfaringer om hva som egentlig skjer inni oss i denne prosessen.

Vi har alle noe veldig lyst og godt inni oss, selv om livet noen ganger føles veldig tungt. Øvelsene jeg har gjort i alle år er en stor hjelp til å virkelig komme dypt innover til kjernen av oss. For hvem er vi egentlig under alle lagene av påvirkninger utenifra?

Pust, bevegelse og dyp avspenning er kjernen i det jeg jobber med, med meg selv og andre. Jeg har hatt mange godt voksne personer med forskjellige vondter i kroppen, som føler at rolig fokus på bevegelse, gode og langsomme øvelser, integrert med pusten, lang og dyp avspenning - at dette hjelper dem til å ha en bedre kropp og bedre humør.
BevegelsePust og avspenningNaturens kraft


alt jeg gjør av øvelser

er en hjelp til å havne

i en tilstand av


å bare være


der tid og rom forsvinner

der jeg har kontakt med

både jorda og universet


der min indre kraft stiger

og mine høyere selv

kommer inn il meg


her jeg er nå