Line Gudahl Y O G A

En dag på Fredtun

En dag på Fredtun

Kl. 11-18

Her har du en fin mulighet for en dag med fullt fokus på deg selv.

Ønsker du å være i en liten gruppe kan du selv samle en gruppe på inntil 3 personer eller melde din interesse til meg, så sier jeg ifra når det er en eller to til som vil delta på denne dagen.

Sted

Fredtun, Stabbestad, Levangsheia, Kragerø Kommune

Pris

Liten gruppe på 2 eller 3 personer: kr 1500 per person

Din private dag: kr 3000

Dato

Kom med et forslag. Det kan være hvilken som helst dag, ukedag eller en dag i helga.


Ta kontakt for en dag på Fredtun


Hver deltaker kan bruke en varm og passe myk matte. Det er puter, pledd og stoler.

Deler av dagen kan gjøres ute, om været og årstiden tillater det.

Det er gode uteplasser.

For alle

Alle som ønsker å bli enda litt bedre kjent med seg selv er velkommen til denne dagen. Du trenger ikke å ha vært borti yoga. Jeg vil si at det kan være en fin start!

Er du vant til å jobbe med deg selv? Kanskje du kan komme og bli kjent med deg på en litt annen måte?

Dagen

Vi gjør en yoga-time (slik vi hadde de siste årene på Osebakken) der vi jobber med pust, bevegelse, veldig langsomme bevegelser, hvile i stillinger og dyp avspenning. Pust og bevegelse flyter i hverandre. Det er enkle øvelser der fokuset er på hva du føler i kroppen - liggende, sittende, alle fire og stående.

Vi avslutter dagen med en lang yoga nidra, der vi går enda dypere og flyter inn i en tilstand mellom våken og søvn. Her kan det skje gode healinger.

Midt på dagen tar vi fra hverandre yoga-timen og ser hva som egentlig ligger bak en slik time. Vi jobber med pusten, energi-linjer og energi-punkter. Hvordan vi er koblet til både jorda sin energi og den universelle energien. Vi snakker om det bevissthetsskiftet som skjer nå, og får tips til hvordan du kan kjenne igjen den gamle og nye energien i dagliglivet.

Vi går enda dypere inn i den super-langsomme bevegelsen.

Hva skjer egentlig inni bevegelsen når den er stille?

Hva skjer i kroppen da?


En dag i den nye energien

Slik føler jeg det. At jeg lever utenfor samfunnet i min egen boble av ny energi. Vi er midt i bevissthetsskiftet nå, fra gammel til nye energi, fra makt og frykt og kontroll til frihet i hvert enkelt menneske, fra tung til lett, fra fortid/framtid til NÅ, fra 3D til 5D, alt ettersom hvordan vi ser det.

For å være i den nye, lette og gode energien trenger de fleste av oss å gjøre noen øvelser. Det er veldig lite som skal til for å komme mer på plass i seg selv og føle den gode energien som alltid er i oss og rundt oss.

En dag på Fredtun er en dag der vi gjør forskjellige øvelser som tar oss innover i kroppen til den nye energien - som egentlig er den du alltid har vært, men nå er det, for de fleste, lettere å kjenne den og la den være en del av dagliglivet.

Glede og frihet i deg selv

Hva kan du gjøre for å kjenne den indre følelsen av glede og frihet? En følelse som kommer fra dypet av deg og ikke fra en ting du kjøper eller andre stimuli utenfor deg.

Du kan gå en tur i naturen, sitte og gjøre INGENTING, føle pusten, være her og NÅ.

Eller du kan gjøre en eller flere øvelser fra denne dagen.

Kurshefte

Du får med deg et kurshefte med øvelsene vi gjør denne dagen og tips til andre øvelser.

Lytte

Mange av øvelsene vi gjør finnes her på nettsiden under "lytte" eller youtube" på siden "jeg tilbyr".

Mer om meg

Oversikt over utdannelser ol. finnes her.

For meg er kroppen energi. Når jeg leser det jeg har skrevet over kan det virke som om dette er en veldig flytende dag, men det er en veldig praktisk dag der vi jobber dypt inn i kroppen og bevegelsen. Jeg bruker disse øvelsene hver eneste dag, og de hjelper meg til å ha det godt i hverdagen.

Jeg endret livet mitt i 1994, da jeg startet på et massasjekurs der vi jobbet med bevegelse, pust, meditasjon, farger i tillegg til massasje. Jeg avsluttet 10 år med data-jobbing i 1996, og har siden den gangen jobbet med kroppen, bevegelse, pust og dyp avspenning, og hva som egentlig skjer i kroppen gjennom et liv. Mye samler seg opp som spenninger og vondter i kroppen, men det kan forløses ved at vi blir mer oppmerksom på nettopp det som skjer inni oss. Det ønsker jeg å formidle disse dagene.


Ta kontakt for en dag på Fredtun
Velkommen til en dag i den nye energien!

Det er fin natur på Levangsheia, sommer som vinter.