l i n e g u d a h l . n o

dagskurs på Fredtun


Dagskurs: kl. 11-18

Du kan selv samle en liten gruppe på inntil 3 personer eller melde din interesse til meg, så sier jeg ifra når det er to til som vil delta på dagskurset.

Sted: Fredtun, Stabbestad, Levangsheia

Pris: kr 900, inkl. kursbok

Dato: Det blir vi enige om


Ta kontakt for dagskurs


Dagskurs på Fredtun

Gi deg selv en dag med deg selv i fokus!

Du får tips om hvordan du kan putte inn mer innover-fokus i dagliglivet.

På kurset vil vi gjøre øvelser, snakke, være, notere, reflektere, meditere, gjøre langsomme bevegelser og lang og dyp avspenning.

Pust

Pusten er sentral i alt vi gjør og er, men er vi bevisst pusten?

Pusten blir en naturlig del av denne dagen ved å sette fokus på hva som skjer i kroppen når du puster, virkelig føle pusten, føle pusten i energipunktene og energilinjene i kroppen.

Bevegelse

Den langsomme bevegelsen hjelper deg til å være mer til stede her og nå - i kroppen.

Jeg har brukt disse øvelsene noen år, og deltakerne går veldig dypt inn i seg selv når bevegelsene gjøres så langsomt. Mange får et bedre forhold til sin egen kropp, og øvelsene kan hjelpe kroppen å gi slipp på spenninger.

Dyp avspenning

Dyp avspenning er en fin inngang til "den du egentlig er". Det var mitt første møte med meg selv, der jeg virkelig følte at jeg kom hjem. Det skjedde på et massasjekurs i 1994. Siden den gangen har dyp avspenning vært med i alt jeg har jobbet med, og selvføleglig i min egen praksis. Det er en fantastisk følelse å flyte i en tilstand mellom våken og søvn.

Meditsjon

Å være i en meditativ tilstand er "å bare være". Tid og rom forsvinner, og det kan føles som om du er i ett med alt som er.

Det er mange veier inn til meditasjon, og for meg har pust, bevegelse og dyp avspenning vært "min vei".

Kursbok

Vi bruker boka "når tung blir lett" som grunnlag for dagen. Den inneholder små tekster til refleksjon og meditasjon, pusteøvelser og bevegelse.

Boka kom gjennom meg da jeg i januar 2019 var på en 4-ukers pause-tur der jeg ikke hadde en eneste plan på 4 uker. Jeg begynte å gjøre en pusteøvelse hver dag. Skrev ned øvelsen, og hver del av pusteøvelsen ble til ett kapittel i denne boka. Jeg har brukt den omtrent daglig siden den turen, og den har en dyptvirkende effekt på meg.

Når vi blar oss gjennom boka og gjør øvelsene, går vi samtidig dypt inn i del for del av kroppen og sinnet. Det blir som å rydde plass til den du egentlig er - som sjel, som lys.

Vi er så mye mer enn vi noen gang kan forestille oss.

Det er fin natur på Levangsheia.