dyp avspenning

 
Ca 1 time, kr 600
 

Avspenning
Sesjonen foregår med klær på en matte på gulvet.
Lett berøring.
Lette bevegelser.
Healing.

 

Lengter du etter å slappe skikkelig av?
Det er mye krav i samfunnet i dag.

 

Det naturlige
Vår innerste natur er sentrert og avslappet.

 

Kjemp eller flykt
Vi er ofte i alarmberedskap. Vi står på og kjemper oss gjennom hverdagen. Eller kanskje vi flykter unna når vi møter på motstand. Hva med å ha et sted der du føler deg trygg. Et sted der du kan overgi deg. Et sted der du slipper å kjempe eller flykte. Et sted der du bare kan VÆRE.

Det er dette trygge stedet jeg ønsker å være for deg. Et sted der du kan la alt være akkurat som det er. Et sted der det er trygt å være. Et sted der kroppen kan puste fritt.

 

Naturen
Naturen er et slik sted. Naturen forlanger ikke noe av deg. Der kan du være akkurat som du er. Naturen tar deg imot. Krever ikke noe av deg.

Vår indre natur er akkurat som naturen. Men vi stiller så store krav til oss selv. Vi føler at samfunnet stiller store krav til oss. Jeg tror det er slik mange møter veggen. Til slutt orker vi ikke kjempe lenger. Nok er nok. For å møte dette før kroppen selv sier stopp og all energi føles borte, kan det være fint å være i dette rommet av natur der det ikke stilles noen krav. Hvordan kjennes det på kroppen? Det å bli holdt. Det å bli akseptert. Det å bare være. Det er det jeg ønsker å formidle i denne timen.

 


 
 


dividuelle timer